UUTISET

Injektiomuotin valmistusprosessi, osa II
Julkaisuaika: June 5th at 5:07pm  Osuma: 0

3. mold Manufacturing

 

1. program, poista elektrodit

 

 

fter Moltimuotin suunnittelu on valmis, on välttämätöntä kääntää CNC -ohjelma kunkin komponentin prosessointiolosuhteiden mukaan poistaa elektrodin EDM -prosessointi. 

 

 

 

2.Machining  

 

muotin koneistus sisältää CNC -koneistuksen, EDM -koneistuksen, langanleikkauksen koneistuksen, syvän reikän porauksen janiin edelleen. \\ Muotipohja ja materiaalit tilataan, muotti on vain karkeassa prosessointitilassa tai vain teräsmateriaalissa.

at Tällä kertaa on suoritettava sarja mekaanista prosessointia, joka on muotin suunnittelutarkomisen mukaan erilaisten osien valmistamiseksi. 

 

   

 CNC machining, computernumerical control, that is , CNC -koneistuskeskus, sen vaatimukset sisältävät erilaiset koneistusmenettelyt, työkalujen valinta, koneistusparametrit janiin edelleen.

EDM -koneistus on sähköpäästöjen koneistus, joka on koneistusprosessi, joka käyttää sähköpäästöä materiaalien syöpottamiseen vaadittavaan kooon, joten vain johtavia materiaaleja voidaan koneistaa. Käytetyt elektrodit ovat yleensä kuparia ja grafiittia.

 

 

 

 

 

CNC machining

 

 

 

 3.

fitter -kokoonpano

 

 

 

 The Fitter pelaa erittäin tärkeän Rooli muotinvalmistusprosessissa, ja työn on suoritettava koko muotin valmistusprosessin läpi.

fitter -työ, sovitusmuotokokoonpano, kääntäminen, jyrsintä, hionta ja poraus ovat kaikki taitavia.

 

 

 

 4.

mold Säästäminen ja kiillotus

 

 

 

mold Säästäminen ja kiillotus ovat muotiosien käsittely työkalumateriaaleilla, kuten hiekkapaperilla, öljykivillä ja timanttipastalla sen jälkeen, kun muotti on käsitellyt CNC, EDM ja asentaja, ja ennen muotin kokoamista.

  2a2e43dcb91a4f58af6b7803522ec77b_2.jpg 

 

 

Fourth , Muotin tarkastus- ja hometesti

 

 

 

 1.

mold -tarkastus

 

 muottikokeen ja kokoonpanon prosessi on oikeastaan ​​muotin tarkastusprosessi. Fit -muotikokoonpanon avulla voit tarkistaa, onko punainen pilleri paikallaan, onko sormus sileä ja häiritseekö muotti.

 

 

 

 2.trial

 

 

 AFTER MOLTTI Valmistetaan muotin kunnon tarkistamiseksi ja onko muoviosan rakenne hyvä, se on välttämätöntä mennä injektiokoneeseen muotin testaamiseksi. Muotikokeen avulla voit ymmärtää muotin tilanteen oluen valmistusprosessissa ja onko muoviosan rakenne hyvä.

 

  5.modifikaatio ja modifikaatio

 

 

 

fter Muoti testataan, vastaavat muutokset tehdään testiolosuhteiden mukaan.in -lisäys, kun insinööri vahvistaa muoviset osat, myös muoviosien rakennetta tulisi muuttaa vastaavasti. Muoti on tehty, kaikki muutokset ovat hankalampia ja toisinaan jopa vaikeampia kuin uudelleensuunnittelu, ja paras tapa muuttaa on löydettävä erityisen tilanteen mukaan.

 

 

 

For the structural design, the structural change must Yritä ymmärtää muotin tilanne, riippumatta siitä, voiko vesi, sormuri ja miten muuttaa helpoimmin jne., Jotta voidaan tehdä asiaankuuluvia tietoja asiaankuuluvien tietojen yhdistämisessä janeuvotella tarvittaessa muottitiimin kollegoilta. .

 

 

 

 Processing of cooling system:

 

 

 

for jäähdytysjärjestelmän käsittely (veden poraus ja kuljetus), Tuote edellyttää yleensä, että etumuotin vedenkuljetus on käsiteltävä, kun ensimmäiset muottimuokkatiedot lähetetään ja takaosan vedenkuljetus on käsiteltävä sen jälkeen, kun toisen muotinmuutostiedot on annettu. Jos sillä on suuri vaikutus oluen tuotantoon, kuten PC Material Beer -tuotantoon (kuuman öljyn oluen tuotannon kotelo), yritä avata se ennen ensimmäistä muottikoetta.

 

 

 

 Therefore, various situations should be considered in the rakennesuunnittelun piirustusvaihe ja muotinmuutoksen työmäärä tulisi vähentää mahdollisimman paljon, jotta vedenkuljetuksen avaaminen voi toimianormaalisti ja oluen koko voidaan määrittää mahdollisimman pian.

 

 

 

 

 

 

Six, mold maintenance-

 becuse Muotti toimii korkean lämpötilan ja korkean paineessa, ja se on kosketuksessa ilman kanssa pitkään, pitkään, Ruosteen tuottaminen on erittäin helppoa, joten muotti hyvin on välttämätöntä, ja on välttämätöntä levittää anti -nrust -öljyä ja voi, kun olutta ei valmisteta. in lisäys, johtuen muotin teräksen tietyn käyttöiän ja muotirakenteen kohtuuttoman suunnittelun vuoksi, jotkut terävät ja ohuet teräsrakenteet tai Sylinterin sormi voi halkeaa ja rikkoa, ja se on ylläpidettävä ja korjattava jatkuvasti myöhemmässä kunnossapidossa.

Edellinen: Injektiomuotin valmistusprosessin osa I

Seuraava: ei enempää