UUTISET

Injektiomuotin valmistusprosessin osa I
Julkaisuaika: June 5th at 5:06pm  Osuma: 0

injektiomuotin valmistusprosessi on monimutkaista ja monimutkaista, janäennäisesti yksinkertaisen toiminnan takana on monia prosesseja. Tiedätkö, mikä on injektiomuotin valmistusprosessi? Sallikaa minunnyt kertoa sinulle yksityiskohtaisesti, ruiskutusmuotin tuotantoprosessi sisältää pääasiassa: Asiakkaan räätälöityjen tarpeiden hyväksyminen, tekniikan ryhmän muotin suunnittelu, homeen valmistus, hometarkastus ja homeen kokeilu, homeen muuttaminen ja korjaus sekä muotin ylläpito. Seuraava Canglory Technology (China) Ltd vie sinut ymmärtämään yksi kerrallaan:

1. Hyväksy asiakkaiden räätälöityjä tarpeita

muovimuottien tuotanto, ensinnäkin asiakasinsinöörit tarjoavat tuotepiirroksia tai fyysisiä esineitä muotin valmistajalle. Valmistajan on ymmärrettävä muovisten osien tekniset vaatimukset, kuten käyttö, käsityötaito ja ulottuvuuden tarkkuus. Muovituotannon muovaamisen tehtävävaatimusten avulla kerää, tuotetietojen analysointi- ja sulatusprosessi, joka on hyväksyä asiakkaiden räätälöityjä tarpeita.

 

 微信图片_20220210101601.png

 

2. Muodisuunnittelu

 

. Teknologiaryhmä suunnittelee muotirakenteen tuotepiirusteiden mukaan ja piirtää piirustuksia

\1. Muovisten osien sijoitus

Ranking muoviosien järjestäminen viittaa yhden tai useamman muovisen osien järjestämiseen kohtuullisella injektiomuovausprosessilla ja muotirakenteella asiakasvaatimusten mukaisesti.

\\ \\ \\ Muoviosiennranking täydentää muotirakennetta ja muovisia valmistettavuutta ja vaikuttaa suoraan injektiomuovausprosessiin myöhemmässä vaiheessa. Vastaavaa muotirakennetta on otettava huomioon sijoituksen yhteydessä, ja sijoitusta on säädettävä muotirakenteen tyydyttämisolosuhteissa.

 909c4fe57bb34f42a80081683cb83f37_4.jpg

2. Lainauskaavion piirtäminen ja Materiaalien tilaaminen

The Lainauskaavio on muotin alkuperäinen suunnittelujärjestelmä, ja se antaa myös viitteen muotin tilaamiseen. Lainauskaavio on suhteellisen yksityiskohtainen tunnistaminen muotin pohjasta ja sen rakenteesta ja muotinlihan koosta alkuperäisen muottijärjestelyn perusteella. Tilaaminen perustuu lainauskaavioon, piirrä homeen tyhjän kaavio ja täytä järjestyslomake.

 

3. Mold structure design

The mold structure is determined by the type of injection machine and the characteristics of the plastic parts. Suunnittelu keskittyy seuraaviinnäkökohtiin:

(1) Injektiomuovauskoneen tekniset tekniset tiedot;

(2) muovin prosessin suorituskyky ;

(3) Porttijärjestelmä, mukaan lukien juoksijat, portit jne.;

(4) Osien muodostaminen;

\\ \\ \\ \(5) Yleisesti käytetyt rakenteelliset osat;

(6) sijaintitoimisto;

(7) poistumismekanismi ;

(8) muotin lämpötilan hallinta;

(9) pakokaasu;

( 10) Moltimateriaali.

 

-Canglory Technology (China) Ltd on yksistation -palveluvalmistaja muotin suunnittelusta, ruiskutusmuotin käsittelystä, tuotteiden ruiskutustuotannosta , muovikuoren pintakäsittely (öljyn injektio, silkki -seula jne.) Me, Shibang Plastics, olemme rakkauden ylläpitämä yritys. Tavoitteenamme on luoda onnellinen yritys. Keskitymme asiakkaiden erilaisten räätälöityjen ongelmien ratkaisemiseen.


Edellinen: Miltä injektiomuotin tehdasnäyttää silmissäsi?

Seuraava: Injektiomuotin valmistusprosessi, osa II