ȘTIRI

Procesul de fabricare a mucegaiului prin injecție Partea a II -a
Release: June 5th at 5:07pm  Lovituri: 0

3. mold Manufacturing

 

1. program, elimină electrozii

 

after Proiectarea matriței este finalizată, estenecesar să compilați un program CNC în conformitate cu condițiile de procesare ale fiecărei componente și fie să eliminați procesarea EDM a electrodului.

 

 

 

2. machining

 

Prelucrarea matriței include prelucrarea CNC, prelucrarea EDM, prelucrarea de tăiere a sârmei, forajul cu găuri adânci și așa mai departe. after Baza de matriță și materialele sunt comandate, mucegaiul este doar în starea de procesare aspră saunumai materialul de oțel. at De data aceasta, o serie de prelucrări mecanice trebuie efectuată în funcție de intenția de proiectare a matriței pentru a face diverse părți.

 

 

 

cnc prelucrare, controlnumeric computer, adică , Centrul de prelucrare CNC, cerințele sale includ diverse proceduri de prelucrare, selectarea instrumentelor, parametrii de prelucrare și așa mai departe. EDM Prelucrarea este prelucrarea descărcărilor electrice, care este un proces de prelucrare care folosește descărcarea electrică pentru a coroda materialele la dimensiuneanecesară, astfel încâtnumai materialele conductoare pot fi prelucrate. Electrozii folosiți sunt în general cupru și grafit.

 

 

 

 

 

cnc Machining

 

 

 

3. fitter asamblare

 

 

 

Fitter joacă un foarte important Rolul în procesul de fabricare a matriței, iar munca trebuie să se desfășoare pe întregul proces de fabricație a matriței. Lucrări fitter, potriviți ansamblul mucegaiului, întoarcerea, freza, măcinarea și forajul sunt toate pricepute.

 

 

 

4. mold salvare și lustruire

 

 

 

mold salvare și lustruire sunt prelucrarea pieselor de matriță prin materiale de scule, cum ar fi șmirghel, piatră de ulei și pastă de diamant după ce matrița este procesată de CNC, EDM și Fitter și înainte de asamblarea matriței.

 

 2a2e43dcb91a4f58af6b7803522ec77b_2.jpg 

 

fourth , inspecția mucegaiului și testul mucegaiului

 

 

 

1. mold inspecție

 

Procesul de încercare și asamblare a mucegaiului este de fapt un proces de inspecție a mucegaiului. in Ansamblul matriței Fit, puteți verifica dacă pilula roșie este în loc, indiferent dacă degetul esteneted și dacă mucegaiul interferează.

 

 

 

2. trial

 

after Moldarea este fabricată, pentru a verifica starea matriței și dacă structura părții din plastic este bună, aceasta estenecesar pentru a merge la mașina de injecție pentru a testa matrița. Through testul mucegaiului, puteți înțelege situația matriței în procesul de fabricare a berii și dacă structura părții din plastic este bună.

 

5. modificare și modificare

 

after Moldul este testat, modificările corespunzătoare se fac în funcție de condițiile de testare. Adăugarea in, după ce inginerul confirmă piesele din plastic, structura pieselor din plastic ar trebui, de asemenea, modificată în consecință. SENCE Mucegaiul a fost făcut, toate schimbările sunt mai supărătoare și, uneori, chiar mai dificile decât refacerea, iar cea mai bună modalitate de schimbare trebuie găsită în funcție de situația specifică.

 

 

 

pentru proiectarea structurală, schimbarea structurală trebuie Încercați să înțelegeți situația mucegaiului, fie că apa, degetul și cum să schimbați cel mai ușor etc., pot face modificări relevante în cazul combinării informațiilor relevante și consultați colegii echipei de mucegai, dacă estenecesar. .

 

 

 

processing al sistemului de răcire:

 

 

 

pentru procesarea sistemului de răcire (foraj și transportul apei), Produsulnecesită, în general, ca transportul cu apă al matriței frontale să fie procesat atunci când sunt trimise primele date de modificare a mucegaiului, iar transportul de apă din spate trebuie procesat după emiterea datelor de modificare a mucegaiului a doua. Dacă saunu, are o influență mare asupra producției de bere, cum ar fi producția de bere a materialelor PC (cazul producției de bere cu ulei fierbinte), încercați să o deschideți înainte de primul test de mucegai. 

 

 

 

there fore, diverse situații ar trebui luate în considerare în Etapa de desen a proiectării structurale și volumul de muncă al modificării mucegaiului ar trebui redus cât mai mult posibil, astfel încât deschiderea transportului de apă poate funcționanormal, iar dimensiunea berii poate fi determinată cât mai curând posibil.

 

 

 

 

 

 

 

six, întreținerea mucegaiului

 

 

 

ECESAMENTA MOLDUL funcționează sub temperatură ridicată și presiune ridicată și este în contact cu aerul pentru o lungă perioadă de timp, Este foarte ușor să produceți rugină, deci estenecesar să mențineți bine matrița și estenecesar să se aplice ulei anti -nrust și unt atunci cândnu se face bere.-

 

in adăugare, datorită duratei de viață a oțelului de mucegai și a designuluinerezonabil al structurii matriței, a unor structuri de oțel ascuțite și subțiri sau Timpul cilindrului se poate crăpa și se va rupe și trebuie menținut și reparat continuu în întreținerea ulterioară.

Anterior: Procesul de fabricare a mucegaiului prin injecție Partea I

Următorul: nu mai