ȘTIRI

Procesul de fabricare a mucegaiului prin injecție Partea I
Release: June 5th at 5:06pm  Lovituri: 0

Procesul de fabricație a mucegaiului de injecție este complicat și complicat și există multe procese în spatele funcționării aparent simple. Știți care este procesul de fabricație a mucegaiului prin injecție? Permiteți -mi acum să vă spun în detaliu, procesul de producție a matriței prin injecție include în principal: acceptareanevoilor personalizate ale clientului, proiectarea mucegaiului echipei de inginerie, fabricarea mucegaiului, inspecția mucegaiului și încercarea mucegaiului, modificarea și repararea mucegaiului și întreținerea mucegaiului. Următoarea tehnologie canglory (China) Ltd vă va duce să înțelegeți unul câte unul:

1. Acceptaținevoile personalizate ale clienților

Producția de matrițe din plastic, în primul rând, inginerii clienți furnizează desene de produs sau obiecte fizice producătorului de matrițe. Producătorul trebuie să înțeleagă cerințele tehnice, cum ar fi utilizarea, măiestria și precizia dimensională a pieselor din plastic. Prin cerințele de sarcină ale modelării producției de plastic, colectează, procesul de analiză și digerare a datelor despre produs, care este de a acceptanevoile personalizate ale clienților.

 

 微信图片_20220210101601.png2. Proiectare mucegai

 

Echipa de inginerie proiectează structura matriței în funcție de desenele produsului, se află și desenează desenele

 

1. Clasarea pieselor din plastic

ranking de piese din plastic se referă la aranjarea uneia sau mai multor piese din plastic cerute de procesul de modelare a injecției rezonabile și de structura matriței în conformitate cu cerințele clienților.

Ranking -ul pieselor din plastic completează structura matriței și fabricarea plasticului și afectează în mod direct procesul de turnare prin injecție în stadiul ulterior. Structura de mucegai corespunzătoare trebuie luată în considerare la clasare, iar clasamentul trebuie ajustat în condițiile de satisfacere a structurii matriței.

 2. Desenarea diagramei de ghidare și a materialelor de comandă909c4fe57bb34f42a80081683cb83f37_4.jpg

Diagrama de cotație este schema inițială de proiectare a matriței și oferă, de asemenea, o referință pentru comanda matriței. Diagrama de cotație este o identificare relativ detaliată a bazei de matriță și a structurii acesteia și a mărimii cărnii de matriță pe baza aranjamentului original al matriței. Ordonarea se bazează pe diagrama de ofertă, desenați o diagramă schematică a mucegaiului și completați formularul de comandă.

3. Proiectarea structurii mucegaiului 

Structura matriței este determinată de tipul de mașină de injecție și de caracteristicile pieselor din plastic. Proiectarea se concentrează pe următoarele aspecte:

(1) Specificații tehnice ale mașinii de modelare prin injecție;

(2) Procesul PROCESUL PLASTIC ;

(3) Sistem de gating, inclusiv alergători, porți, etc.;

(4) care formează părți;

(5) Piese structurale utilizate în mod obișnuit;

(6) Agenția de poziție;

(7) Mecanism de ejecție ;

(8) Controlul temperaturii mucegaiului;

(9) evacuare;

( 10) Material de mucegai.

CANGLORY Technology (China) Ltd este un producător de servicii de la Mold Design, procesarea mucegaiului prin injecție, producția de injecție de produse , Tratamentul suprafeței de coajă din plastic (injecție de ulei, ecran de mătase etc.) Noi, materiale plastice Shibang, suntem o întreprindere condusă de dragoste. Scopulnostru este să creăm o întreprindere fericită. Ne concentrăm pe rezolvarea diverselor probleme personalizate pentru clienți. 

Anterior: Cum arată o fabrică de mucegai de injecție în ochii tăi

Următorul: Procesul de fabricare a mucegaiului prin injecție Partea a II -a